Martin Optik

Hvidovres lokale optiker

Velkommen hos Martin Optik – din lokale optiker i Hvidovre. Vi er en selvstændig og uafhængig butik, som ikke vil spise vores kunder af med færdiglavede pakkeløsninger. Når du kommer ind til os, bliver du mødt af det samme team hver gang. Hos os er service i højsæde, og vi er ikke tilfredse, før du er. Vi er klar over, at ingen kunder er ens. Derfor tager vi os god tid til at lære dig at kende og sætte os ind i din situation. På den måde kan vi også bedre vejlede dig, næste gang du besøger os.

Det er vigtigt for os, at du får den bedste kvalitet, når du besøger os. Derfor har vi kun anerkendte mærker på hylderne, og vi indkøber kun de bedste brilleglas og brillestel. Derudover er det vigtigt for os, at vi altid har et stort udvalg af smarte og moderne briller.

Specialister med eget værksted

For at kunne give dig den bedste service er det afgørende, at vores faglighed altid er i top. Vi holder os derfor altid  opdateret omkring det nyeste udstyr på markedet. Vi bruger bl.a. Rodenstocks DNEye scanner til at måle dit øje helt præcist. Ydermere bruger vi Rodenstocks Impressionist opmålingsmaskine, som tager 3D billeder af dit øje. På den måde kan vi skræddersy dine briller og glas til dit syn og dine øjne.

Hvis du har tørre øjne, så har vi udstyr, der kan teste din tårevæske. Dette giver os mulighed for at give dig en individuel behandling. Derudover tager vi retina billeder og trykmåling, når vi udfører en øjenundersøgelse, så vi kan opdage eventuelle øjensygdomme i tide. Vi samarbejder med en øjenlæge, som vurderer og udarbejder en skriftlig vurdering, hvis der skulle være tegn på øjensygdom.

Vi har eget værksted i butikken, så du skal ikke vente længe, når du skal have nye briller repareret eller sat nye brilleglas i dit gamle brillestel.

Kig ind til os i butikken eller bestil en tid her på siden. Vi glæder os til at se dig!