Find dine briller hos Martin Optik i Hvidovre

Har du brug for et par nye briller? Lad Martin Optik hjælpe dig! Vi forhandler et bredt og varieret sortiment af briller i mange former og farver. Der er sikkert en brille, der passer til dig. Brillers vigtigste formål er at optimere dit syn, men de skal også passe til din personlighed.

Martin Optik hjælper med at finde den rette brille

Du bør gøre dig følgende overvejelser, inden du køber et par briller:

  • Har du brug for briller hele tiden eller udelukkende til arbejde?
  • Skal brillerne bruges som aflastning til kontaktlinser?
  • Har du brug for hverdagsbriller eller blot til kørsel?

Dine brillers funktion afhænger af, hvad dine behov er. Ovenstående overvejelser har betydning for stel, såvel som hvordan synsfeltet skal være. Brillerne bør have et godt synsfelt, hvis de skal bruges under kørsel og til hverdagsbrug. Bruger du primært briller til arbejde, skal de have detaljeret synsfelt, der hvor du kigger hen, når du arbejder. Er brillerne blot til at bruge en gang i mellem, kan du da overveje et mere spændende stel.

Hvilke briller passer til mig?

Det er en god ide at overveje hvilken type briller, der klæder dig. Her kommer din ansigtsform, hudtone samt din stil på spil. Dette har nemlig betydning for, hvad der klæder dig. Brillerne vil fylde en stor del af dit ansigt og præge dit ydre, derfor er det for os vigtigt, at du giver dig god tid til at finde et par, du er glad for. Har du brug for hjælp til, hvad der passer til dig, eller hvilken type briller, som du har behov for? Du kan til hver en tid komme forbi hos din optiker i Hvidovre, så du kan finde et par briller, du kan være tilfreds med.