Martin Optik i Hvidovre forhandler solbriller med styrke

Når solen står højt på himlen, er det vigtigt, at du beskytter dine øjne. UV-stråling fra solen kan være farligt for dine øjne og have skadelige konsekvenser. Solbriller med styrke er derfor den ideelle løsning for dig og dit syn, når du færdes udenfor i solskin. Du er garanteret et afslappet og klart syn i solen, samtidig med at du er beskyttet fra solens ultraviolette stråler.

Solbriller med styrke til dine behov

Hos Martin Optik tilbyder vi solbriller med styrke i adskillige former og farver, så der er garanteret et par, der falder i din smag. Du kan også vælge mellem en række forskellige solbrilleglas til dine solbriller med styrke:

  • Fotokromiskglas: Glasset går fra at være gennemsigtigt til mørkt afhængig af, hvor meget solen skinner. Denne type solbrilleglas passer godt til dig med lysfølsomme øjne, og til aktiviteter med skiftende lysforhold.
  • Polaroidglas:Dette glas mindsker generende refleksioner udefra. Det er et godt valg til dig, der er træt af refleksioner fra regn eller bygninger, når du kører bil.
  • Brilleglas i alverdens farver: Der fås solbrilleglas i gule, blå og adskillige andre farver, som hver har sine fordele. Visse farver øger kontrasterne, når der er nedsat sol, hvor andre virker langt mere afslappende for øjet, mens det bevarer farveopfattelsen.

Din optiker i Hvidovre sørger for solbriller med styrke til dig

Har du ikke lyst til at investere i et par nye solbriller med styrke, så er et billigt alternativ en såkaldt clip-on. Det er en nem og praktisk løsning, hvor du blot sætter et glas ovenpå dine normale briller. Kig forbi, hvis du har brug for hjælp til solbriller med styrke. Hos os tager vi altid højde for din synsfejl, og at dine solbriller skal passe til din stil.

DOWNLOAD BROCHURE OM SOLBRILLER