Hos Martin Optik i Hvidovre får du brilleglas tilpasset til dine behov

Dine brilleglas skal tilpasses dine øjnes behov, for at du får det mest optimale syn. Dine brilleglas har betydning for, hvilket slags syn du får. Vi tilbyder både enkeltstyrkeglas samt flerstyrkeglas – men hvad skal du vælge?

Har du brug for enkelt- eller flerstyrkeglas?

Det er først og fremmest din synsfejl, der bestemmer, hvilken type brilleglas du skal have. Følgende er en gennemgang af enkelt- og flerstyrkeglas:

  • Brilleglas med én styrke i hele glassets flade kaldes enkeltstyrkeglas. Er du langsynet eller nærsynet, er det enkeltstyrkeglas, du har brug for.
  • Har du svært ved at stille skarpt både på tæt hold og langt væk? Så er flerstyrkeglas det ideelle valg til dig. Brilleglasset i flerstyrkeglas er langt mere kompleks, da der er forskellige styrker i glassets felter. Det sørger for at korrigere dit syn, uanset om det er tæt på eller langt væk.

Hos din optiker i Hvidovre finder du det perfekte brilleglas

Det er nødvendigt med en synsprøve for at bestemme hvilken brillestyrke, dine øjne har behov for, for at korrigere din synsfejl. Hos Martin Optik står vi klar til at hjælpe dig, så ethvert øjeblik igen bliver værd at se.