Find din stil med hjælp fra Martin Optik i Hvidovre

Dine brillers udseende afhænger af din stil og siger meget om dig som person. Det er derfor smart at du giver dig god tid til at finde din helt egen stil, som du kan lide. Brillerne skal være din trofaste ven i længere tid, og de vil sætte et unikt præg på dit ansigt . Uanset om du er til store, runde briller eller en diskret og minimalistisk brille, så gør vi hos Martin Optik meget ud af, at finde noget der klæder dig, understreger din personlighed og optimerer dit syn.

Hvordan finder jeg min stil?

Der er tre vigtige faktorer, der er værd at overveje, når du skal finde ud af hvilken type brille, der passer til dig. Det er din ansigtsform, behov samt hudtone:

  • Din ansigtsform har betydning for formen på brillestellet. Har du et firkantet ansigt, kan du med fordel vælge runde brillestel. Det skaber en fin og harmonisk kontrast til ansigtsformen.
  • Tag hensyn til dine behov, når du skal finde briller. Stilen afhænger tit af, om brillerne er til sport, arbejde eller hverdag.
  • Din hudtone, øjenfarve og hårfarve har betydning for, hvilken farve briller der klæder dig bedst. Har du lys hud, bør du gå efter et stel i neutrale farver. Vælg derimod et farverigt stel som kontrast til en dyb hudtone.

Tips fra din optiker i Hvidovre

Det er vigtigt, at du er tro mod din stil, når du skal vælge briller. Vælg noget, som du er godt tilfreds med. Har du en sprudlende personlighed er et iøjnefaldende stel et ideelt valg, hvorimod en brille i et minimalistisk design er et godt valg til den klassiske type. Kig forbi Martin Optik, hvor du også kan prøve forskellige briller på, hvis du ønsker yderligere rådgivning i at finde din stil.

 

DOWNLOAD STIL GUIDE