Briller i dansk design forhandles hos Martin Optik I Hvidovre

Vi ligger stor vægt på, at vores briller skal være i et gennemført design og en knivskarp kvalitet. Det går også ofte hånd i hånd. Dansk design kan noget særligt, derfor forhandler vi naturligvis briller i dansk design hos os.

I Fleye´s design tages der udgangspunkt i en vedvarende øgning efter skandinavisk renhed, lethed og funktionalitet i brilledesignet, kombineret med innovative detaljer og en unik farvesammensætning. Samtidig vægtes nysgerrighed,
entusiasme og ikke mindst humor højt i eksponeringen af FLEYEs briller. Se mere på www.fleye.dk

 

Vi har briller til enhver smag hos Martin Optik

Er du i tvivl om hvilken type brille, du skal vælge? Overvej briller i dansk design. Du får briller i lækkert design og god kvalitet, og dansk design er noget helt unikt. Hos os forhandler vi forskellige typer briller i dansk design, blandt andet mærkerne:

  • Fleye
  • Thomsen Eyewear

Uanset om du går specifikt efter briller i dansk design eller støder på dem ved en tilfældighed, så vil du helt sikkert elske det gennemførte design. Hos os kan du altid komme ind og se vores udvalg af briller i dansk design. På den måde kan du selv få syn for sagen og vurdere, om dansk design er noget for dig.

Thomsen Eyewear er kendt for at blande det originale med det moderne look og et godt stel-design fremkommer når form, farver og materialevalg skaber en helt særlig udtryksfuld stemning. Lette og stabile materialer som rustfrit stål og titanium er ofte brugt i designs fra Thomsen Eyewear. Se mere på www.thomseneyewear.dk

 

Kom forbi og find dansk design hos din optiker

Hvis du ønsker både god kvalitet og et gennemført udtryk, så er dansk design bestemt noget for dig. Du er mere end velkommen til at kigge forbi os og se vores udvalg, hvis du overvejer at købe briller i dansk design. Det kan være en god ide at prøve et par forskellige briller, før du beslutter dig. På den måde kan du bedst finde et par der matcher netop din stil. Uanset om du går specifikt efter dansk design eller ej, så står vi klar til at guide dig hos din optiker i Hvidovre. Vores optikere går op i, at du får en brille, der optimerer dit syn. Derudover er det vigtigt for os, at du kommer hjem med en brille, som du er tilfreds med.