Brillestel hos Martin Optik i Hvidovre

Dine briller skal afspejle din personlighed. En af måderne du kan gøre det på er med brillestellet. Der findes mange stel i alverdens former og farver, alt afhængig af hvad du har behov for og kan lide. Er du til et klassisk og enkelt stel eller et farverigt stel, der kan pynte dit ansigt? Uanset hvad, så har vi det hos Martin Optik. Dit brillestel er med til at give brillen personlighed, hvorfor det er vigtigt at vælge et stel, der passer til din stil, og som du er tilfreds med.

Hvilket brillestel skal du vælge?

Er du i tvivl om, hvilket brillestel der vil klæde dig? Her er en kort guide, så du kan finde et stel, der passer til dit ansigt:

  • Lys hudtone: Naturlige farver såsom skildpadde, rav og lysere neutrale farver er et ideelt valg til dig. Undgå sorte briller, da det kan forekomme voldsomt.
  • Lys hud og rødt hår: Grønne og blå briller vil fremhæve dine farver. Din hårfarve vil komme i fokus ved gyldne og rødlige toner.
  • Mørkere hud og hår: Det handler om at skabe en flot kontrast til hudfarven, her er især metalfarver, skarpe og mørke farver fremhæve din kulør flot.
  • Helt mørk: For at skabe en markant kontrast til den dybe hudtone, er kraftige farver og pasteller et udmærket valg. Undgå brune stel, da disse vil blende ind i hudfarven.

Kig forbi din optiker i Hvidovre og få en snak

Giv dig god tid til at vælge et brillestel, du kan lide. Du er velkommen til at kigge ind hos os i Hvidovre, hvis du har bryg for yderligere hjælp til valg af stel. Du kan også se vores udvalg af stel, så du har større mulighed for at finde noget, der passer til lige netop dig.