Kontaktlinser forhandles hos Martin Optik i Hvidovre

Der findes mange slags kontaktlinser, og det kan derfor være uoverskueligt at finde ud af, hvad der passer bedst til dig og dine behov. Har du overvejet at skifte brillerne ud eller dyrker sport, hvor briller er et no go, så lægger vi hos Martin Optik stor vægt på at finde et perfekt match til dig.

Derfor skal du vælge kontaktlinser

Der flere grunde til at vælge kontaktlinser frem for et par briller. Hvis du tænker på at anskaffe dig kontaktlinser, så bør du overveje følgende:

  • Kontaktlinser sikrer langt bedre bevægelsesfrihed sammenlignet med briller. Derfor bør du vælge kontaktlinser, hvis du dyrker meget sport.
  • Kontaktlinser sikrer et klart synsfelt uanset regn, sne eller dug, hvilket giver en bedre oplevelse uanset hvilket vejr du opholder dig i.
  • Briller kan give et spændende og stilrigt look, men det er ikke noget for alle. Kontaktlinser ændrer ikke på dit udseende, og er nemme at vænne sig til. Kontaktlinser er altså et ideelt valg til dig, der foretrækker et mere naturligt look.

Find de rette kontaktlinser hos din optiker i Hvidovre

Hvilken type kontaktlinse du skal vælge, afhænger af dine behov, og hvad du laver til hverdag. Der findes et hav af forskellige kontaktlinser, så hvad skal du vælge? Der findes 1-dagslinser, som er det rette valg til dig, der udelukkende vil bruge linserne over en kort periode. Døgnlinser er et godt valg til dig, der foretrækker at bruge linserne både dag og nat uden at skulle bekymre dig om, at dine øjne bliver irriterede. Hos Martin Optik i Hvidovre tilbyder vi også flerstyrkelinser, der yder god synskomfort. Er du i tvivl om, hvad der passer til dig, så kig forbi og få en snak. Uanset hvad du har brug for, så er vores dygtige optikere klar til at hjælpe dig.

 

Please accept statistikker, markedsføring cookies to watch this video.