Få foretaget en synsprøve hos Martin Optik i Hvidovre

Har du oplevet, at det er blevet sværere at se ting, der er langt væk – eller kan du ikke længere læse det, der står med småt? Hvis dit syn generer dig, så kan det være tegn på, at du har behov for briller. Du bør derfor bestille tid til en synsprøve og få undersøgt dine øjne hos din lokale optiker.

Sådan ved du, at du har brug for en synsprøve

Disse symptomer er blandt de mest almindelige, hvis du har nedsat syn:

  • Vedvarende hovedpine kan tyde på, at du anstrenger dine øjne for at stille skarpt.
  • Røde øjne, hvilket kan opstå hvis du overanstrenger øjnene.
  • Ser du dobbelt, selvom du holder en hånd for det ene øje, kan det være tegn på grå stær.
  • Har du brug for mere lys, end du plejer, når du læser, eller har du problemer med at læse, hvad der står på tæt hold? Det kan betyde, at du er langsynet.
  • Har du i forvejen briller eller kontaktlinser, og føler du, at du skal anstrenge dig for at kunne se klart? Det kan være tegn på, at du skal have en højere styrke.

Kan du nikke genkendende til nogle af symptomerne, så er det en god ide at bestille tid til en synsprøve.

Hvordan foregår en synsprøve hos Martin Optik i Hvidovre?

En synsprøve udføres ved hjælp af en bogstavstavle og en slags ’kæmpebrille’ med forskellige glas i. Optikeren vil også stille dig en række spørgsmål om din hverdag, der giver indblik i din dagligdag og behov. Synsprøven varer cirka 30 minutter, og afslører eventuelle synsfejl. Hos Martin Optik bliver der altid sat god tid af, så vi kan finde den helt rigtige løsning for dig og dit syn.

Vi anbefaler, at bestille tid.