Designerbriller forhandles hos Martin Optik i Hvidovre

Kvalitet og gennemført design går hånd i hånd, og er i højsædet hos os. Vi udvælger selv vores sortiment hos Martin Optik, og designerbriller har især en særlig god plads på vores hylder. Vores hylder pyntes af alt fra unikke og farverige briller til de mere klassiske og enkle briller. Heriblandt er der også plads til designerbrillerne i en masse spændende brands i dansk design samt udenlandsk design.

Vores udvalg af designerbriller hos din optiker i Holstebro

Dine briller afspejler din personlighed, og derfor skal du huske at vælge noget, der passer til dig og din stil. Vi har et bredt sortiment af stilrene designersolbriller, der kan sætte prikken på i’et over dit look. Hos din optiker i Hvidovre har vi noget til enhver smag. Vi har garanteret noget, som falder i din smag, uanset om du er på jagt efter briller i det unikke danske design eller leder efter udenlandske designerbriller.

Eksempler på mærker i dansk design:

  • Fleye
  • Thomsen Eyewear
  • Ørgreen

Eksempler på vores udvalg i udenlandske mærker:

  • Ray-Ban
  • Tommy Hilfiger
  • Marc By Marc Jacobs

Ray-Ban er især et populært valg hos unge mennesker, som sætter pris på god kvalitet kombineret med et tidløst design.

Vores optikere står klar til at vejlede dig

Leder du efter et par designerbriller? Du er velkommen til at besøge os hos Martin Optik i Hvidovre og få en snak om briller i enten dansk eller udenlandsk design. Udover dit syn har vi især din stil for øje, når vi skal finde designerbriller, der passer til dig. Vi sørger altid for at give os god tid til rådgivning, så du får et par briller med hjem, som du er glad for, og som passer til din stil.

Vi glæder os til at byde dig velkommen