Køb solbriller med UV beskyttelse hos Martin Optik i Hvidovre

Ejer du ikke nogen solbriller med UV beskyttelse, så bør du anskaffe dig et par. Udover at solbriller har til formål at gøre det behageligt at orientere sig, når solen skinner, så er en anden vigtig opgave at skåne dine øjne fra solens ultraviolette stråler. Strålerne kan nemlig være skadelige for dine øjne, og du bør derfor altid at have et par gode solbriller med UV beskyttelse med i tasken.

Hvorfor UV beskyttelse?

Strålerne kan medføre forringet synskvalitet og synsnedsættelse. Derfor er det vigtigt, at du beskytter dine øjne mod UV-stråling. Der kan opstå både kortvarige og langvarige skader, når dine øjne eksponeres til meget UV-stråling, for eksempel :

  • Hornhindebetændelse er en alvorlig øjensygdom, der skyldes en overfladisk forbrænding af øjets horhinde, som er forårsaget af UV-lys. Sygdommen kan medføre, at man får varigt nedsat syn.
  • Tågede hornhinder, der resulterer i synsforringelse.
  • Grå stær skyldes en uklar linse. Grå stær kan medføre synsnedsættelse, blændingsgener eller ændret opfattelse af farver.

Hos Martin Optik i Hvidovre finder du de rette solbriller med UV beskyttelse

Kombineres UV-stråling med vand eller sne, er øjet især udsat. Har du et par solbriller med UV beskyttelse behøver du ikke bekymre dig, uanset om du solbader med vennerne eller er på en velfortjent skitur med familien. Solbriller skal beskytte dine øjne mod solens ultraviolette lys, men de skal naturligvis også passe til din stil. Derudover skal den passe til dine behov. Det betyder meget for os, at du får et par solbriller med hjem, som du er tilfreds med. Hos Martin Optik står vores gode optikere klar til at hjælpe dig med at finde den helt rigtige solbriller med UV beskyttelse, så du ikke længere skal bekymre dig, når du færdes i sollys.

 

Se mere om hvordan du beskytter dine øjne på:
www.beskytdineøjnemodsolen.nu